Lezing Dave Goulson in Delft verplaatst van 14-06-2020 naar 21-03-2021

Dit jaar is Pieter 25 jaar dierenarts in Delft en daarom heeft hij hommelprofessor Dave Goulson uitgenodigd om een door hem gesponsorde lezing te geven. Reden is dat insecten nu met stip tot de meest bedreigde dieren op aarde behoren en we daar snel iets aan moeten doen.

De Engelstalige lezing zou plaats in vinden in Theater de Veste in Delft op zondag 14-06-2020 maar is door de Coronacrisis verplaatst naar zondag 21-03-2021 om 14.30 uur. De titel van de lezing is Averting the insect apocalypse.  Tickets reserveren klik hier

Dave Goulson legt in de lezing uit wat er op dit moment met insecten aan de hand is en wat we zelf in onze tuinen en levens kunnen veranderen om te zorgen dat het beter gaat met hommels, bijen en andere insecten. Dave is een inspirerende spreker die vier boeken voor leken heeft geschreven die allen in het Nederlands zijn vertaald. Zijn laatste boek heet De Tuinjungle